Punoni për Ketri Web

Jemi gjithmonë në kërkim të individëve të talentuar! Besoni se mund të jeni person i përshtatshëm për t'iu bashkangjitur ekipit tonë? Këto janë pozicionet e hapura:

Çfarë kërkojmë

Çfarë ofrojmë

Keni aftësi të tjera?

Nëse keni aftësi të tjera që besoni se mund të na ndihmojnë, ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj dhe përcaktoni se si mund të bashkëpunojmë.

Aplikoni

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj dhe një letër interesi në adresën hr@ketri.al. Ju lutemi vendosni në titullin e email-it pozicionin për të cilin po aplikoni.

Orari i punës: 08:30 - 17:00, e hënë - e premte.

Shënim: vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.