UI / UX designer

Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "UI / UX designer".

Detyrat

 • Kërkimi dhe analiza e sjelljes së përdoruesëve
 • Krijimi i wireframes dhe prototypes
 • Krijimi i dizajnit të website-eve / aplikacioneve web
 • Përpunimi i imazheve të ndryshme për web
 • Testimi i website-eve / aplikacioneve web
 • Përmirësimi i dizajnit të projekteve aktuale

Njohuri të domosdoshme teknike

 • Njohuri mbi UI/UX design
 • Njohuri mbi HTML, CSS, Adobe XD
 • Njohuri mbi koncepte teorike të dizajnit

Njohuri shtesë

 • Njohuri mbi programet Sketch, Illustrator, Photoshop
 • Njohuri të përgjithshme kompjuterike

Aftësi personale të domosdoshme

 • Anglishte e rrjedhshme
 • Vëmendje ndaj hollësive
 • Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
 • Saktësi në shkrim
 • Orientim drejt cilësisë
 • Mendim analitik

Përfitime

 • Mundësi zhvillimi profesional
 • Trajnime
 • Ambient i këndshëm
Apliko tani!